Saturday, 23 September 2017

Digimon Adventure Episod 1-54 (Tamat) [Malay Dub]


EPISOD TARIKH TONTON MUAT TURUN NOTA
1 04-03-17 Gdrive Openload
2 05-03-17 Gdrive Openload
3 11-03-17 Gdrive Openload *
4 12-03-17 Gdrive Openload
5 18-03-17 Gdrive Openload
6 19-03-17 Gdrive Openload
7 25-03-17 Gdrive Openload
8 26-03-17 Gdrive Openload
9 01-04-17 Gdrive Openload
10 02-04-17 Gdrive Openload
11 08-04-17 Gdrive Openload
12 09-04-17 Gdrive Openload
13 15-04-17 Gdrive Openload
14 16-04-17 Gdrive Openload
15 22-04-17 Gdrive Openload
16 23-04-17 Gdrive Openload *
17 29-04-17 Gdrive Openload
18 30-04-17 Gdrive Openload
19 06-05-17 Gdrive Openload
20 07-05-17 Gdrive Openload
21 13-05-17 Gdrive Openload
22 14-05-17 Gdrive Openload
23 20-05-17 Gdrive Openload
24 21-05-17 Gdrive Openload
25 03-06-17 Gdrive Openload
26 04-06-17 Gdrive Openload
27 10-06-17 Gdrive Openload
28 11-06-17 Gdrive Openload
29 17-06-17 Gdrive Openload
30 18-06-17 Gdrive Openload
31 24-06-17 Gdrive Openload
32 01-07-17 Gdrive Openload
33 02-07-17 Gdrive Openload –.
34 05-08-17 Gdrive Openload
35 08-07-17 Gdrive Openload
36 09-07-17 Gdrive Openload
37 15-07-17 Gdrive Openload
38 16-07-17 Gdrive Openload
39 22-07-17 Gdrive Openload
40 23-07-17 Gdrive Openload
41 29-07-17 Gdrive Openload
42 30-07-17 Gdrive Openload
43 06-08-17 Gdrive Openload –.
44 12-08-17 Gdrive Openload
45 13-08-17 Gdrive Openload
46 20-08-17 Gdrive Openload
47 27-08-17 Gdrive Openload
48 02-09-17 Gdrive Openload
49 03-09-17 Gdrive Openload
50 09-09-17 Gdrive Openload
51 10-09-17 Gdrive Openload
52 16-09-17 Gdrive Openload
53 17-09-17 Gdrive Openload
54 23-09-17 Gdrive Openload Tamat
Nota: * - dalam sub BM sebab admin tak sempat rakam.

28 comments:

  1. admin link episode 5 dah tak boleh pakai...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. biasa malam ni dia upload la kot.huhu

      Delete
    2. Em da xde update da...hmm

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. admin digimon sekarang 4 petang sabtu ahad tv9

    ReplyDelete
  5. Admin mna episode lain lg.. Kite xde tv la min

    ReplyDelete
  6. admin, latest episodes tak update ke ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ermm tu la pasal . Tgh menunggu je ni bila nk update lagi

      Delete
    2. Ermm tu la pasal . Tgh menunggu je ni bila nk update lagi

      Delete
  7. Admin . Mana episod 43 dan lain2. Dh nk habis dh ni. Admin tolong upload .

    ReplyDelete
  8. Admin . Mana episod 43 dan lain2. Dh nk habis dh ni. Admin tolong upload .

    ReplyDelete
  9. Admin . Mana episod 43 dan lain2. Dh nk habis dh ni. Admin tolong upload .

    ReplyDelete
  10. admin, asal bila bukak openload dia jadi file not found TAT, min bantu saya !!!!!

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. admin sekarang tv9 sambung digimon 02 😍😍😍

    ReplyDelete
  13. admin, episod 23 n 24 tu sama..so episod 23 xde,ade 2 episod 24..

    ReplyDelete
  14. tahun 2001. layan Dragon Ball lepas tu layan Digimon

    ReplyDelete
  15. admin ep 11 mcm xleh download je

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Hello admin. Episode 11, 16, 19, 20, 21, 27, 42, 47 and 48 can't be downloaded.

    ReplyDelete
  18. Boleh reupdate balik tak episode yang tiada bahasa melayu... Sebab Digimon dah ulangtayang di TV3... Yang bahasa asal or inggeris boleh remove dan tukar Bahasa Melayu... Sekadar cadangan... Tq....

    ReplyDelete